Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Auto Carrion, ontstaan door passie voor motorvoertuigen.
Een no-nonsense autobedrijf met een breed scala aan auto’s voor scherpe tarieven en goede service.

Een passie voor auto’s

Deze passie heeft ertoe geleid dat Henri Hoppenbrouwers na veel verkoopervaring bij diverse merkdealers sinds 2007 zelf het stuur in handen heeft genomen. Sinds 1998 zit Henri in het vak en kent alle klappen van de zweep.

“Het allerleukste is het op pad gaan om goede auto’s te bezichtigen en te kopen, daar ligt echt mijn passie. Alleen topauto’s waar onze klanten blij van worden. Dat is het allerbelangrijkst.”

In 2013 was het zover. Een prachtig pand aan de Houtduifstraat 30 dat in de loop van de jaren compleet gerenoveerd is. Wie binnen komt voelt zich er meteen thuis. En dat is ook de bedoeling, want bij Auto Carrion kunt u altijd binnen lopen voor koffie en advies.

Werkplaats & APK

Al onze occasions worden op en top klaar gemaakt in onze eigen werkplaats. Onze werkplaats beschikt over twee bruggen, hoogstaand (airco- diagnose) apparatuur voorzien van actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Daarnaast bent u voor de APK-keuring bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een RDW-erkend keuringsstation en beschikken over een eigen keurmeester.

Scherpe prijzen

Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken en onafhankelijk zijn, kunnen wij de tarieven scherp houden. De prijzen bij een gemiddelde dealer vallen vaak hoger uit. Dit komt door een duurder uurtarief en bijkomende verplichtingen van een dealer. U kunt nu tegen een scherp tarief uw auto vakkundig en volgens fabrieksvoorschrift laten onderhouden. En dit ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Inruilen

Wij verkopen en onderhouden alle merken. Maar inruilen en inkopen doen we ook!
Bijna alles wat rijdt, vaart en/of naar brandstof ruikt: motoren, bestelwagens, caravans, boten en meer.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom aan de Houtduifstraat 30 in Oosterhout voor een heerlijke kop koffie.

Kennismaken?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom aan de Houtduifstraat 30 in
Oosterhout voor een heerlijke kop koffie.

Afspraak maken

Openingstijden

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht