Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Harley-Davidson Chopper VRSCR V-Rod

TERUG NAAR OVERZICHT
Details
merk
Harley-Davidson
type
Chopper VRSCR V-Rod
Bouwjaar
2005
Kilometerstand
20.620 km
transmissie
Handgeschakeld
brandstof
Benzine
Vermogen
89 kW / 121 pk
accessoires
Alarm installatie
Alarmsysteem
Hellingshoeksensor
Two-tone (metaal) kleur
Two tone lak
Zij koffers
Details
opmerkingen
Midlife Crisis ??? Dan is dit het antwoord !!! Verschrikkelijk mooie lowrider in de juiste kleurstelling. Rondom duidelijk gefotografeerd zodat u ziet wat u koopt. Ook profiel en val gebieden zijn smetteloos en tevens is de Harley voorzien van een alarm instalatie met hellingshoek en zijkoffers. En kijk eens rond op het net en zie dat deze zo duur nog niet is. En nog een reminder: het blijft wel een Harley he! Die schrijven niet zo gek veel meer af en na een paar jaar kan u best eens maar voor een paar honderd euro gereden hebben qua afschrijving. Wie eerst?

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn.

Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.

Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-510 10 354 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.

Voor de vrijwaring van uw auto hebben wij deel II van het papieren kentekenbewijs nodig, of van voertuigen die na 2014 tenaamgesteld zijn, de 9-cijferige tenaamstellingcode en het kentekenpasje. Met deze documenten kunnen wij de auto vrijwaren en dus overschrijven.

Doe een bod


Tip een vriend

Offerte aanvragenContact opnemenOpeningstijden

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht