EWII Bromscooter Tripl Urban Cargo 45km/ h Lees de tekst !!

Prijs
€ 2.000,- Ex BTW
Financieren
Merk
EWII
Model
Bromscooter
Uitvoering
Tripl Urban Cargo 45km/ h Lees de tekst !!
Kenteken
FJG-45-Z
Carrosserie
Overig
12km
Apk
Nee
Datum eerste toelating
13-12-2021
Bouwjaar
12-2021
Kleur
Wit
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat 1 versnellingen

Opmerkingen

Bij ons binnen gereden en tussendtijds niet meer opgeladen, hierdoor krijgen wij hem op dit moment niet meer bijgeladen of gestart. Voor de handige harry of mensen met technische kennis en dan vooral i.v.m. accupakketten kan dit een hele leuke koop zijn! Met zijn nieuwprijs van destijds ruim €12.000,- is dit toch een leuk project?

TRIPL is een elektrische cargo scooter van een bedrijf uit Denemarken in samenwerking met de Duitse elektrische scooter producent Govecs. De scooter is een zeer robuust voertuig met een uniek design dat de scooter snel en behendig maakt in steden. De scooters hoge graat van toegankelijkheid betekent dat de scooter kan helpen om verkeersproblemen in steden op te lossen.

De TRIPL scooter heeft een zeer ruime cargo laadruimte dat geschikt is voor grote pakketten. De flexibele cargo module kan worden gecustomd voor specifieke toepassingen. Het kan worden voorzien van een verwarming, koeling of vries module voor voedsel bezorg toepassingen. Er zijn ook modules beschikbaar voor afval ophaaldiensten en een toolbox compartiment. Er is zelfs een module voor een mobiele koffie-bar.De behuizing van de scooter is gemaakt voor eenvoudig gebruik voor advertentie toepassingen.

De TRIPL bestaat geheel uit hoge kwaliteit componenten. De accu’s worden geleverd door SAMSUNG SDI en zijn geproduceerd voor ongecompromiteerde standaarden.TRIPL’s accu is beschikbaar in drie verschillende capaciteiten. Met een 8 kWh Lithium-ion accu heeft de TRIPL een reikwijdte van 100 km. De 8 kWh accu heeft een laadtijd van 8 uur via een standaard stopcontact. Een snellader biedt de mogelijkheid de accu te laden in 4,5 uur.

De accu heeft een lange levensduur en zelfs na 1500 cycles of ongeveer 5 jaar gebruik zal de accu nog steeds 80% van de capaciteit leveren. Een Nordic Accu Pakket is beschikbaar dat het mogelijk maakt om de accu te laden in temperaturen tot -20° C.

= Meer informatie =

Modelreeks: feb 2018 - apr 2021
Wielbasis: 150 cm
Topsnelheid: 45 km/u
Aantal zitplaatsen: 1
CO2-uitstoot: 0 g/km

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn. Bekijk onze site voor meerdere foto's, op bijvoorbeeld Marktplaats kunnen namelijk maar maximaal 24 foto's geplaatst worden, op onze site is er geen maximum.

Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.

Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-510 10 354 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.

Voor de vrijwaring van uw auto hebben wij deel II van het papieren kentekenbewijs nodig, of van voertuigen die na 2014 tenaamgesteld zijn, de 9-cijferige tenaamstellingcode en het kentekenpasje. Met deze documenten kunnen wij de auto vrijwaren en dus overschrijven.

  • 1e eigenaar
  • 1ste eigenaar !!!
  • BTW voertuig
  • Schijfremmen achter
  • Schijfremmen voor
  • Topkoffer
  • Volle automaat
Motor
Brandstof
Elektrisch
Vermogen
4 Kw / 5 Pk
Topsnelheid
45 km/h
Euro klasse
Transmissie
Automaat 1 versnellingen
Aandrijving
Achterwiel
Turbo
Nee
Exterieur
Kleur
Wit
Gewicht
227 kg
Wegenbelasting
€ 0,00 per kwartaal / per jaar
Wielbasis
1500 mm

Bel voor een afspraak


0162694191
0651010354