Pekawee Ex Defensie 1300KG laadverm. geremd 130cm bij 250cm

Prijs
Verkocht
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Pekawee
Model
Ex Defensie
Uitvoering
1300KG laadverm. geremd 130cm bij 250cm
Carrosserie
Aanhanger
Apk
Nee
Bouwjaar
0
Bouwjaar
01-1900
Brandstof
Geen voorkeur

Opmerkingen

Wegens aanschaf nieuwe trailer is deze ''ongekentekende trailer" te koop aangeboden. Heeft zijn leven lang bij Defensie onder een afdak te gestaan en daarom bijna nooit gebruikt. Vanwege Defensie materieel degelijk en dus met een 1300kg as uitgevoerd. Reden van geen kenteken is dat Defensie een eigen nummer had. Uw grote voordeel is nu dat deze dus 1.300kg laadvermogen heeft maar zich voor doet als een 750kg uitvoering. Let op!!! Met een normale trailer kan u niet eens 1 Kuub zand halen omdat dit zonder dat u zich daar een voorstelling van kunt maken, al meer dan 1.000 kg weegt. Dat kunnen de meeste dus niet aan, deze dus wel. Ook voorzien van een hand en oplooprem, wel zo veilig. Kijken en vergelijk, dit is een robuuste en niet mishandelde trailer. VASTE PRIJS !!! VASTE PRIJS !!! En bij normaal gebruik zakt zo'n trailer nauwelijks in waarde.

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn. Bekijk onze site voor meerdere foto's, op bijvoorbeeld Marktplaats kunnen namelijk maar maximaal 24 foto's geplaatst worden, op onze site is er geen maximum.

Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.

Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-510 10 354 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.

Voor de vrijwaring van uw auto hebben wij deel II van het papieren kentekenbewijs nodig, of van voertuigen die na 2014 tenaamgesteld zijn, de 9-cijferige tenaamstellingcode en het kentekenpasje. Met deze documenten kunnen wij de auto vrijwaren en dus overschrijven.

  • Houten vloer in laadruimte
Motor
Brandstof
Geen voorkeur

Bel voor een afspraak


0162694191
0651010354