brian james trailers TT TRANSPORTER TILT-BED 3 asser 2015

Prijs
€ 4.250,-
Financieren
Aankoopkeuring
Merk
brian james trailers
Model
TT TRANSPORTER TILT-BED
Uitvoering
3 asser 2015
Kenteken
64WNBN
Carrosserie
Aanhanger
Apk
Nee
Bouwjaar
2015
Bouwjaar
06-2015
Brandstof
Geen voorkeur

Opmerkingen

De Mercedes onder de auto ambulance, een BJT kanteltrailer genaamd Brain James Trailer !!! Is vanaf 2015 enkel en alleen gebruikt vervoer eigen auto's uit een prive verzameling waaronder Lambo's en Ferrari's. Daarom een marge trailer en komt geen BTW bij. Lengte laadvloer is 5 meter en de breedte is 2,13 meter. Dus kantelen, erop rijden is een handomdraai. Blijven altijd geld waard en bij deze komt geen BTW bij. Prijs is zoals hij is.

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn.

Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.

Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-510 10 354 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.

Voor de vrijwaring van uw auto hebben wij deel II van het papieren kentekenbewijs nodig, of van voertuigen die na 2014 tenaamgesteld zijn, de 9-cijferige tenaamstellingcode en het kentekenpasje. Met deze documenten kunnen wij de auto vrijwaren en dus overschrijven.

  • Houten vloer in laadruimte
  • Reservewiel
Motor
Brandstof
Geen voorkeur
Exterieur
Gewicht
850 kg
Laadvermogen
Max 2650 kg

Bel voor een afspraak


0162694191
0651010354